ArtEZ Wood Academy,

Op zaterdag 17 december 2016 organiseert het ArtEZ Conservatorium in Zwolle voor de tweede keer de ArtEZ Wood Academy, voor houtblazers. We willen jou als docent van harte uitnodigen om deze dag vol met workshops en andere leuke activiteiten met je leerlingen te bezoeken. Er is een bijzondere workshop voor docenten van Stefanie Liedtke getiteld “Veranderend muziekonderwijs; Subsidie? Hoe ik 25 nieuwe fagotleerlingen kreeg”. Maar ook voor de leerlingen zijn er interessante workshops die je als docent natuurlijk ook kunt bijwonen.

We hanteren voor de leerlingen de leeftijdscategorie 12 tot 25 jaar, behalve voor hoboïsten en fagottisten. De workshops beginnen om 10.00 uur en om 15.30 uur is het eindconcert. Het programma staat in de ArtEZ-Agenda op de ArtEZ-site, bij het agenda-item van 17 december. Daar kunnen jij en je leerlingen ook inschrijven. Zie https://www.artez.nl/agenda/artez-wood-academy

De kosten voor deze dag zijn voor leerlingen € 15,00 en dat is inclusief een lekkere lunch! Docenten bieden we deze dag gratis aan.

De 2e Wood Academy vindt plaats op het ArtEZ Conservatorium Zwolle, Aan de Stadsmuur 88 Zwolle.

Reacties zijn gesloten.