Ben jij de nieuwe fagottist van de Marinierskapel?!

De Marinierskapel is het muzikale visitekaartje van de Koninklijke Marine met internationale allure. Dit professionele harmonieorkest (standplaats Rotterdam) bestaat uit 52 mannen en vrouwen die een diversiteit aan speelstijlen beheersen en zowel in orkestverband als in ensemblevorm optredens verzorgen. Artistiek leider en chef-dirigent is majoor der marinierskapel Arjan Tien.

De primaire taak van de Marinierskapel is het muzikaal opluisteren van het militair ceremonieel. Bij het grote publiek is deze ‘specialist in veelzijdigheid’ vooral bekend geworden door de vele concerten, plaat- en cd-opnamen, radio- en tv-optredens en taptoes. Ook over de landsgrenzen is het orkest een graag geziene gast.

Nadere informatie en een agenda met de openbare optredens zijn onder meer te vinden via

www.facebook.com/marinierskapel www.youtube.com/c/MarinierskapelderKoninklijkeMarine www.marinierskapel.nl

De Marinierskapel heeft momenteel een vacature voor fagot (plaatsvervangend solo fagot, met 2e stoel verplichting).

FUNCTIE-EISEN
Je bent een ervaren musicus met affiniteit voor diverse soorten muziek. Je beschikt over het diploma Conservatorium Master of Music of speelt op een gelijkwaardig niveau.
Je hebt de Nederlandse nationaliteit en dient in beginsel te voldoen aan de militaire basiseisen.

WIJ BIEDEN
Je wordt aangesteld als beroepsmilitair voor een periode van 12 maanden in de rang van korporaal bijzondere diensten muzikant. Een aanstelling voor onbepaalde tijd behoort in de loop van je carrière tot de mogelijkheden.

PROCEDURE
De eerste selectie vindt plaats op basis van je ingezonden reactie. Daarna volgt mogelijk een muzikale kennismaking door middel van een individueel en/of orkestproefspel.
Een sollicitatiegesprek, medische keuring, sporttest en een psychologisch onderzoek behoren ook tot de selectieprocedure.
Het proefspel voor deze functie zal worden gehouden op 8 mei 2019.

SOLLICITEREN
Voor algemene informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met kapelmeester eerste luitenant P. Bongaerts, telefoon 06 20302461.
Graag zien we je sollicitatie met CV voor 13 april 2019 ingezonden aan de commandant van de Marinierskapel der Koninklijke Marine, majoor der mariniers A. Doosjen via het email-adres aj.doosjen@mindef.nl

Reacties zijn gesloten.