Dubbelrieters gezocht door Tavenukaph Amsterdam

TAVENUKAPH GAAT OP REIS FLYER
Met dit derde projectconcert begeeft de Koninklijke Muziekvereniging TAVENU/KAPH zich op zondag 13 april en vrijdag 16 mei 2014 muzikaal naar alle windstreken.
Twee muziekwerken vormen de kern van het concert: Met “Ross Roy” van Jacob de Haan brengen we een bezoek aan deze negentiende-eeuwse monumentale villa in het Australische Brisbane, waar in 1945 het St. Peters Lutheran College werd gevestigd. “Don Quichotte de La Mancha” van Rob Goorhuis brengt ons naar deze Spaanse streek met haar karakteristieke windmolens.
Naast deze twee mooie muziekwerken wordt een gevarieerd programma uitgevoerd waarin we zowel reizen in de tijd als over de wereldbol, naar het Londen van de Engelse Renaissance, naar Neverland in Californië met de muziek van Michael Jackson, naar het Italiaanse Toscane waar we onder invloed van Chianti de Tarantella dansen, en naar nog meer verrassende plaatsen en tijden met elk hun eigen muziek.
Het projectorkest TAVENU/KAPH is een harmonieorkest, en op zoek naar muzikanten die dit gevarieerde projectconcert mee willen instuderen en uitvoeren.
Bespelers van fluit, piccolo, klarinet, basklarinet, hobo, fagot, saxofoon (alt/teno/bariton), trompet, hoorn, trombone, bariton, bastuba of slagwerk worden opgeroepen mee te doen.
Niveau-indicatie: B-niveau. Bij twijfel gewoon contact opnemen met secretaris of dirigent.
Meld je vooraf aan bij het secretariaat.

Tijden en plaatsen
De repetities starten maandag 10 maart en vervolgens iedere maandagavond 20.00 uur.
Op zondag 30 maart is er een studiedag. De generale repetitie is op donderdag 10 april.
Het concert vindt plaats op zondagmiddag 13 april 2014 – 14.00 uur.
Locatie voor repetities en concert: onze verenigingsruimte, Dr. Jan van Breemenstraat 1,
Amsterdam (De Baarsjes).
Ook in werkelijkheid gaat TAVENU/KAPH met dit programma op reis:
Een tweede uitvoering vindt plaats vrijdag 16 mei – 20.00 uur, tijdens een gezamenlijk concert met Accordeonvereniging Vita Nova in De Trefpuntkerk, Louise de Colignystraat 20 in Alkmaar.
Koninklijke Muziekvereniging TAVENU/KAPH – Amsterdam
Secretaris: Chris Wanders, telefoon 020 610 24 17
info@tavenukaph.nl. Website www.tavenukaph.nl.
Dirigent: Astrid Gorter, dirigent@tavenukaph.nl.

 

Reacties zijn gesloten.