Online workshop Effectief muziek studeren met Wieke Karsten 

Zaterdag 18 juli – 10.30-11.30 uur – ‘In de muziek’: effectief muziek studeren met Wieke Karsten

Aanmelden: uiterlijk donderdag 16 juli met een e-mail aan evenementen@fagotnetwerk.org, o.v.v. workshop effectief studeren

Fagotspelen is een geweldige hobby, die ruimte biedt voor zelfontwikkeling én voor samenspel. Of je nu graag in je eentje speelt of juist het liefst in kamermuziek- of orkestverband, de kans is aannemelijk dat je thuis heel wat uren besteedt aan zelfstudie. Hoe zit het nu precies met dat oefenen? Hoe lang, hoe vaak, op welke manier? In deze online workshop wordt dit het onderwerp van gesprek. Verzamel de komende weken al je vragen en schuif aan!

Wieke Karsten is fluitist en docent aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en de Nederlandse Fluit Academie. Zij ontwikkelde de methode Musiceren, studeren en het brein en geeft hierover lezingen, workshops en cursussen in binnen- en buitenland. In augustus 2019 verscheen haar (laagdrempelige) boek In de muziek, dat inmiddels lovend is ontvangen. Het wordt een aanrader genoemd voor iedereen die muziek maakt of hier meer over zou willen weten. Zie ook: https://www.aup.nl/en/book/9789463723039/in-de-muziek en www.wiekekarsten.nl.

Praktische informatie
Wat: online workshops via het digitale platform Zoom, waarbij telkens een professionele musicus ingaat op een bepaald onderwerp.
Wanneer: zes keer op zaterdagochtend van 10.30-11.30 uur, om precies te zijn op: 20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 augustus, 15 augustus en 29 augustus.
Voor wie: voor fagottisten van elke leeftijd en ieder niveau: meld je gewoon aan als het onderwerp je interesseert!

Kosten:
deelname is kosteloos. Na afloop van de workshops is er echter de mogelijkheid tot het doen van een vrije gift.

Aanmelden
: meld je uiterlijk de donderdag vóór de betreffende zaterdag aan met een e-mail aan: evenementen@fagotnetwerk.org. Vermeld daarbij voor welke workshop(s) je je wilt aanmelden en wat je spelniveau is. Het is zeker mogelijk je voor meerdere workshops aan te melden: in principe is er geen limiet aan het aantal deelnemers per online activiteit. Voor aanvang van de betreffende workshop ontvang je een e-mail met de Zoom-link waarmee je aan de workshop kunt deelnemen.

Reacties zijn gesloten.