Fagot spelen in de zomervakantie

In de zomer vinden er in binnen- en buitenland vele muziekcursussen plaats. Sommige specifiek voor fagottisten, andere voor verschillende instrumenten en vaak voor spelers van een bepaalde leeftijdsgroep of niveau. Hieronder vind je enkele suggesties voor dergelijke cursussen.

Zomercursus Woudschoten
Voor jonge fagottisten vindt van 9-19 augustus in de omgeving van Zeist de jaarlijkse Zomercursus Woudschoten plaats. Anderhalve week heerlijk kamermuziek maken in allerlei ensembles, waarbij je met je medespelers gecoacht wordt door professionele musici. Kijk voor meer informatie op: http://zomercursuswoudschoten.nl/wordpress/.

Apollo Zomeracademie
Dit jaar vindt in het Friese Drachten van 15-21 augustus de zomeracademie van het Apollo Ensemble plaats. Kamermuziek onder intensieve caching, een orkestproject op hoog niveau, workshops, concerten en nog veel meer. Alle informatie vind je onder: http://www.apollo-ensemble.nl/index_zomeracademie.htm.

BassoonBoost
Voor wie met zijn fagot liever over de grens de zomer doorbrengt is er nog een enkele plek voor BassoonBoost 2016, de cursussen van 2-9 juli en van 9-16 juli onder leiding van fagottiste Marieke Stordiau in Toscane. Zie voor meer informatie: http://www.mariekestordiau.nl/bassoonboost/.

Reacties zijn gesloten.