Fagotdocenten gezocht voor vervolgles Crashcourse

In het kader van de campagne ‘Red de Fagot’ heeft het Holland Festival een paar ‘crashcourses’ fagot georganiseerd. In Amsterdam zullen Bram van Sambeek en Stefanie Liedtke op zondag 5 juni de deelnemers aan die crashcourses (20 in totaal) kennis laten maken met de fagot. Deze deelnemers kunnen op zaterdag 25 juni ook meespelen bij de uitvoering van ‘Grand Subphonia’, het evenement met zoveel mogelijk fagottisten in het Concertgebouw.

Om de deelnemers aan de crashcourses nog iets verder wegwijs te maken op (en te enthousiasmeren voor) de fagot, zullen we hen vanuit het Fagotnetwerk op 5 juni informeren over de mogelijkheid om in de drie weken tussen de crashcourse en de uitvoering van Grand Subphonia (6-24 juni) nog een les te krijgen van een fagotdocent in hun eigen regio. Daartoe zullen de deelnemers op de dag van de crashcourse geheel vrijblijvend een lijstje krijgen met het telefoonnummer en e-mailadres van fagotdocenten die zij voor zo’n vervolgles zouden kunnen benaderen (over dit initiatief is het Holland Festival op de hoogte).Het initiatief voor het aanvragen van de eventuele vervolgles zal vervolgens bij de crashcourse-deelnemer zelf liggen.

Wil jij als docent jouw naam en contactgegevens op dat lijstje latenvermelden? Met andere woorden, ben je bereid en in de gelegenheid om zo’n deelnemer aan de crashcourse in de periode 6-24 juni nog een fagotles te geven. Het moment, de locatie en de prijs van die les stem je zelf af met de betreffende pas begonnen fagottist.
Wanneer je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met onze secretaris.

Reacties zijn gesloten.