Zaterdag 10.00-11.45 uur – Jeugdworkshop (middelbare scholieren) door Annet Karsten (1x)

https://www.youtube.com/watch?v=W6tm7m0YgB0

Jeugdworkshop – MET JE FAGOT IN HET HIER EN NU!

Houd jij van muziek maken met je fagot? In je eentje of samen met anderen? En stel nou dat wat je gaat spelen niet van tevoren op papier staat? Kan dat dan? Jazeker!

In deze workshop gaan we op ontdekkingsreis met jouw favoriete instrument: de fagot.

Met al zijn mooie klanken en mogelijkheden. Om die reis te kunnen maken, hebben we niet veel nodig: alleen jouw inbreng, je fagot en een beetje lef. Want wat we gaan spelen is nog niet bedacht, we laten het gewoon ter plekke ontstaan. Vanuit allerlei spel-elementen gaan we eerst kennismaken met elkaar. En daarna gaan we een muzikaal verhaal, een compositie maken. Dat kan al beginnen met één klank, van één persoon of van iedereen tegelijk. Of we spelen na elkaar. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Je speelniveau is in deze workshop onbelangrijk: het maakt niet uit of je nog niet zo lang speelt of dat je al een virtuoze etude kan spelen, ieders inbreng is even waardevol. Aan het einde van de workshop maken we een opname van ons muzikale verhaal, van onze eigen muzikale creatie. Ben je ook benieuwd hoe dat gaat klinken samen met de andere fagottisten? Je bent van harte welkom…

annet karsten fotograaf hans schwirtz

fotograaf Hans Schwirtz

Reacties zijn gesloten.