Freek Sluijs wint de finale Radio 4 wedstrijd!

Ons bestuurslid Freek Sluijs, fagottist bij het 70-jarige Radio Filharmonisch Orkest, heeft de Wake Up Call wedstrijd van Radio 4  gewonnen. Hier kun je de Wake Up Call downloaden.
Het Radio 4 ontbijtprogramma “De ochtend van 4” bestaat 5 jaar. Om dat te vieren is aan de luisteraars gevraagd een tune te componeren van maximaal 15 seconden. Uit de 70 inzendingen zijn er 4 geselecteerd: “get out of the bed” van Ivan Vukosavljevic voor klavecimbel en strijkers, Time 4 (Waking up) van Matteo Nicolin voor iPad-geluiden, strijkkwartet, fluit en hobo, wake up call ‘De Ochtend van 4″ van Vincent Cox voor symfonieorkest en “15 heel erg leuke seconden” van Freek Sluijs voor 2 fagotten en contrafagot.
In de week van 16 t/m 19 oktober kunnen de luisteraars van het programma deze 4 stukjes beluisteren en kiezen welke tune zij de beste vinden. Die wordt dan als download ter beschikking gesteld op de website.

http://www.radio4.nl/deochtendvan4/nieuws-pagina/13261/de-ochtend-van-4-bestaat-5-jaar-en-dat-vieren-we

Radio 4 is de publieke zender voor klassieke muziek. Luister 24 uur per dag naar de beste klassieke muziek in een logische programmering. Herkenbaar en toch verrassend. Deskundig, informatief en toegankelijk.

Reacties zijn gesloten.