Het Residentie Orkest heeft per direct een vacature voor 2e Fagot (50%)

De functie
De fagotgroep bestaat momenteel uit twee aanvoerders en een 2e fagottist/contrafagottist. In aanvulling hierop zoeken wij een 2e fagottist. Naast het spelen van symfonisch werk in orkestverband ben je inzetbaar voor (educatieve en maatschappelijke) activiteiten en podiumpresentaties in kleinere bezetting.

Functie eisen
Het spreekt voor zich dat je je onderscheidt als fagottist. Je beschikt over de kwaliteit om als fundament van de houtblazers te fungeren. Ook draag je vanuit jouw positie bij aan de orkestkwaliteit in zijn algemeenheid en ben je betrokken bij het orkest in zijn totaliteit. Je vindt het leuk én belangrijk om naast je collectieve podiumactiviteiten mee te werken aan educatieve en maatschappelijke activiteiten en producties in ensembleverband. Je kenmerkt je als een positief geëngageerd groepslid dat de juiste balans weet te vinden tussen eigenheid en het collectief. Een teamplayer dus!

Solliciteren en procedure
Graag ontvangen we uiterlijk 19 februari 2020 je sollicitatie in de vorm van een volledig ingevuld sollicitatieformulier. Dit formulier vind je onderaan deze pagina. Het proefspel vindt plaats op dinsdagmiddag 31 maart (voorronde en 1e ronde) en woensdagmiddag 1 april (finale ronde).

Verplicht repertoire:
– W.A. Mozart: Fagotconcert KV 191 deel 1 en 2, zonder cadensen;
– J.S. Bach: Partita BWV 1013, deel 1 Allemande;
– Nader te bepalen orkestpartijen.

De selectiecommissie behoudt zich het recht voor uit de sollicitaties een voorselectie te maken.

Een sollicitatiegesprek maakt deel uit van de selectieprocedure en een trial kan eveneens onderdeel van de procedure zijn. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Sana van Iddekinge (Hoofd P&O), sana.van.iddekinge@residentieorkest.nl of (070) 880 0299.

Overige informatie
Om voor deze baan in aanmerking te komen, geldt de voorwaarde dat als je afkomstig bent uit een niet-EU-land, je moet beschikken over een onbeperkt geldige werk- en verblijfsvergunning voor Nederland. Bij benoeming vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Kijk voor meer informatie over het Residentie Orkest op www.residentieorkest.nl.

Reacties zijn gesloten.