I Solisti Summer Academy

Solisti menu_masterclass_2015Na het eclatante succes van de vorige editie, die volledig in het teken stond van 25 jaar I Solisti del Vento, stellen we graag de I Solisti Summer Academy 2015 voor.

Reeds voor de zesde keer staat een uitermate gemotiveerd team van docenten en artiesten klaar om jullie te verwelkomen in het pittoreske Lier. De campussite werd uitgebreid met een bar, restaurant en jeugdhostel en het aanbod aan masterclasses, workshops en concerten is ruimer dan ooit. Onder meer HaFaBra-directie, ensemble -en orkestdirectie, percussie en masterclasses compositie worden toegevoegd aan het aanbod. Ook de aanverwante blaasinstrumenten worden in de kijker gezet. Op die manier is quasi de volledige kernbezetting van het ensemble vertegenwoordigd en komt het artistiek uitgangspunt van I Solisti nog meer tot uiting.

Meer dan ooit wordt de editie 2015 een kruisbestuiving tussen studenten onderling en wordt de dialoog tussen jonge performers, docenten en publiek aangehaald. De Concours Ottoboni tijdens het festivalweekend wordt ongetwijfeld opnieuw een spannende ervaring en met een bijzonder slotconcert sluiten we de week op gepaste wijze af.

17 – 23 augustus, Lier, België
http://www.isolistidelvento.be/nl/masterclass_2015.html
Muziek wordt dé gemeenschappelijke taal!

Francis Pollet
Artistiek en zakelijk directeur
I Solisti del Vento

Reacties zijn gesloten.