Jeugdfagotdag 14 februari in Almere

Beste jonge fagottist,

Vind je het leuk om er bij de komende Jeugddag weer bij te zijn? Meld je dan aan voor de Jeugdfagotdag 2016, die op zondag 14 februari in Almere zal plaatsvinden!

De Jeugddag in het kort:

Zondag 14 februari van 10 tot 16.30 uur
Locatie: Vrije School ‘Rafaël’ in Almere (vlakbij treinstation ‘Almere Muziekwijk’ en goed bereikbaar met de auto)
Voor fagottisten van 7 tot 17 jaar; van beginner tot en met D-niveau
Kosten: 10 euro per deelnemer (voor leden van het Fagotnetwerk en leerlingen van het Leerorkest 5 euro)
Inschrijven kan via het downloaden van dit formulier
Het programma bestaat natuurlijk weer uit samenspelen, knutselen, nog meer samenspelen, rieten maken, het Groot Fagotensemble en nog allerlei andere activiteiten die te maken hebben met de fagot en fagotspelen. Aan het eind van de dag kunnen je je als altijd in het afsluitende concert aan je ouders en andere belangstellenden presenteren met de ingestudeerde stukken.

Deelname aan de Jeugddag is een uitgelezen mogelijkheid om weer samen te spelen met andere kinderen van je eigen niveau en zo ook nog andere fagotspelende kinderen te ontmoeten. Leerlingen van C- en D-niveau zullen in kleine ensembles een kwartet of trio repeteren en aan het einde van de dag in het afsluitende concert optreden.  Ook zullen zij met een professionele fagottist aan enkele stukken uit het orkestrepertoire werken.

Op www.fagotnetwerk.org vind je het inschrijfformulier voor de Jeugdfagotdag. De muziek die op de Jeugddag gespeeld zal worden, kan vooraf gedownload en ingestudeerd worden. Daarover ontvang je, wanneer je weer mee zult doen, van tevoren bericht.

Als je nog vragen hebt over de Jeugdfagotdag, kun je een mailtje sturen naar: jeugddag@fagotnetwerk.org.

Hopelijk tot op de Jeugdfagotdag!
Flyer Jeugdfagotdag 2016

 

Reacties zijn gesloten.