Kamermuziek Atelier Delft 2017

Kamermuziek Atelier Delft 2017 (2 t/m 6 augustus) – Inschrijving geopend!

Het Kamermuziek Atelier Delft wordt voor de negende keer i.s.m. het Delft Chamber Music Festival (DCMF) aangeboden. Alle soorten ensembles zijn van harte welkom om aan de cursus deel te nemen (blazers, strijkers, pianisten, zangers – amateurs, conservatoriumstudenten en jonge professionele musici).

De docenten zijn: Julien Hervé (klarinet), Pavel Fischer en Sidonie Riha (viool), Werner Dickel en Karsten Marijn Kleijer (altviool), Geneviève Verhage (cello), Janny Lobbezoo (piano).

De cursus omvat naast de lessen en repetities, concertbezoeken bij het DCMF, workshops door DCMF-musici, het deelnemers-slotconcert, een muzikale boottocht en straatmuziek. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar wordt een aangepast cursuspakket aangeboden.

Voor gedetailleerde informatie over de cursus en inschrijving ga naar:

www.kamermuziekateliers.nl

Meespeel Atelier Den Haag (data in april 2018) – Voorinschrijving mogelijk!

Het Meespeel Atelier Den Haag is een flexibel kamermuziektraject waarbij amateurmusici met professionele (kamer)musici in ensembles samen spelen. De deelnemers ontvangen in totaal 4 meespeel-lessen verspreid over meerdere verlengde weekenden in april (data van 6 t/m 29 april 2018) en krijgen de mogelijkheid om met hun ensemble op te treden. De meespeel-docenten zullen in augustus 2017 bekend gemaakt worden. Amateurmusici van alle leeftijden en spelniveaus kunnen zich individueel of als ensemble opgeven. De planning van de repetities richt zich naar de beschikbaarheid van de deelnemers. We adviseren met name voor individuele deelnemers om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen. Dat verhoogd de kans om in een passend ensemble ingedeeld te kunnen worden. Voorinschrijving is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@kamermuziekateliers.nl. Bij vragen kunt u ook bellen: 0647804890.

 

Reacties zijn gesloten.