Online Koffie-uurtje Coronamaatregelen met Thomas Oltheten

Zaterdag 4 juli – 10.30-11.30 uur
Aanmelden: uiterlijk donderdag 2 juli met een e-mail aan evenementen@fagotnetwerk.org, o.v.v. koffie-uurtje coronamaatregelen

Welke impact hebben de coronamaatregelen (gehad) op het leven van professionele musici? Hoe gaan zij om met het wegvallen van tientallen concerten, met digitaal lesgeven en met het zoeken naar mogelijkheden om binnen de ‘anderhalve metersamenleving’ hun vak uit te kunnen blijven oefenen? Deel je ervaringen of laat je inspireren door elkaars ervaringen en ideeën, die perspectief kunnen geven voor de hervatting van repetities van orkesten en ensembles van professionele en amateurmusici, die je kunnen aanmoedigen ondanks de afwezigheid van concerten in de komende tijd wel te blijven spelen en te blijven studeren, of die je gewoon het gevoel kunnen geven dat je niet de enige bent wiens (culturele) er nu opeens radicaal anders uitziet dan je drie maanden geleden had voorzien…

Thomas Oltheten is (barok)fagottist en oprichter en fagottist van het Apollo Ensemble. Tevens is hij actief als uitvoerend fagottist in tal van andere barok- en moderne ensembles en orkesten en als fagotdocent.

Praktische informatie
Wat: online workshops via het digitale platform Zoom, waarbij telkens een professionele musicus ingaat op een bepaald onderwerp.
Wanneer: zes keer op zaterdagochtend van 10.30-11.30 uur, om precies te z
ijn op: 20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 augustus, 15 augustus en 29 augustus.
Voor wie: voor fagottisten van elke leeftijd en ieder niveau: meld je gewoon aan als het onderwerp je interesseert!

Kosten:
deelname is kosteloos. Na afloop van de workshops is er echter de mogelijkheid tot het doen van een vrije gift.

Aanmelden
: meld je uiterlijk de donderdag vóór de betreffende zaterdag aan met een e-mail aan: evenementen@fagotnetwerk.org. Vermeld daarbij voor welke workshop(s) je je wilt aanmelden en wat je spelniveau is. Het is zeker mogelijk je voor meerdere workshops aan te melden: in principe is er geen limiet aan het aantal deelnemers per online activiteit. Voor aanvang van de betreffende workshop ontvang je een e-mail met de Zoom-link waarmee je aan de workshop kunt deelnemen.