Laatste informatie Dag vd Fagot

Nog even de laatste informatie over de Dag van de Fagot aanstaande zondag

– Je hebt een mail gekregen met het meest actuele overzicht van de indelingen van de ensembles en workshops. Je krijgt (o.a.) dit overzicht zondag ook bij binnenkomst, dus je hoeft het niet te printen of te onthouden (mag natuurlijk wel).

– Als je gedurende een blok ‘niets’ te doen hebt, kun je altijd aanschuiven bij een workshop die op dat moment gegeven wordt (oude muziek/lichte muziek) of als luisteraar bij de masterclasses.

– Vlakbij Codarts zijn verschillende parkeergarages, de dichtstbijzijnde is die van De Doelen aan de Kruisstraat. Echter, al deze parkeergarages zijn niet heel goedkoop, dus wellicht is het het overwegen waard om je auto elders in of de stad te parkeren en verder met het OV te reizen. Er gaan voortdurend trams, metro’s en treinen tot vlakbij Codarts.

– Het toeval wil, dat zondag 11 oktober ook ‘International Bassoon Day’ is. In dat kader, maar ook om van de gelegenheid gebruik te maken dat we met veel fagottisten zijn zullen we (als het weer het toelaat) aansluitend aan het programma in Codarts een Flashmob organiseren op het Schouwburgplein, vlakbij Codarts. Met iedereen die dat leuk vindt spelen we daar het arrangement voor fagotkwartet van Mozart’s ‘Eine kleine Nachtmusik’. Daarbij is het wel van belang dat je staand kunt spelen.

Wanneer je het leuk vindt om aan de Flashmob mee te doen, neem dan graag van huis alvast mee:

– je tuigje/koordje
– een lessenaar
– een handje wasknijpers…

De bladmuziek vind je in de bijlage: zoek een partij uit die je leuk vindt, of bereid alle partijen voor. Aan het eind van de repetitie van het Groot FagotEnsemble in Codarts zullen we het met iedereen die aan de Flashmob meedoet nog repeteren.

Voor alle last-minute vragen kun je contact opnemen met Suzanne van Berkum, post@fagotnetwerk.org.

Reacties zijn gesloten.