Laatste ZOOMerse workshop Mieke van Dael

Voor wie zich nog niet heeft aangemeld maar de workshop van aanstaande zaterdag ook niet wil missen: tot en met donderdag 27 augustus, kun je je nog aanmelden voor de workshop Ademtechniek en improvisatie die aanstaande zaterdag, 29 augustus, van 10.30-11.30 uur via het online communicatiemedium Zoom door Mieke van Dael gegeven zal worden. Deelname is mogelijk voor fagottisten van alle leeftijden en ieder spelniveau. Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan de workshop. Desgewenst zal er na afloop gelegenheid zijn om je waardering te laten blijken door middel van een vrije gift.

Je kunt je voor deze workshop aanmelden door een e-mail te sturen aan Mette: evenementen@fagotnetwerk.org.

De omschrijving van de workshop Ademtechniek en improvisatie:  
Alles: intonatie, klankvorming, frasering, dynamiek, expressie en niet in de laatste plaats: uithoudingsvermogen en speelplezier staat of valt met een goede ademtechniek. Mieke van Dael zal in deze workshop werken aan alle aspecten van adem en ademsteun via improvisatie. Het is een interactieve workshop, maar ook hierbij is het niveau waarop je speelt is niet belangrijk. Iedereen die zich graag meer bewust wordt van zijn adem en ademsteun, zijn ademtechniek verder wil ontwikkelen (wie wil dat nu niet…?), nieuwe ideeën wil opdoen om het concept van adem en ademtechniek aan anderen uit te leggen, of gewoon nieuwsgierig is naar deze adem- en improvisatieworkshop, is van harte welkom om deel te nemen.
Mieke van Dael is actief als uitvoerend fagottist en tevens fagot- en methodiekdocent aan het Koninklijk Conservatorium, alwaar zij ook coördinator is van het opleidingsprogramma BASIS voor jonge musici.

 

Reacties zijn gesloten.