Nieuwe seizoen Huismuziek

Huismuziek presenteert u met gepaste trots het nieuwe seizoensprogramma. Veel cursussen worden wegens succes herhaald, maar er is ook ruimte voor nieuwe cursussen en experimenten. De inschrijving is gestart op 1 juni j.l. en ze hebben al honderden inschrijvingen mogen ontvangen.

Interessant voor blazers
Orkest Tsjaikovski’s vierde symfonie (al vol voor hobo en fagot); Een duik in de cantates van Bach (al vol voor hobo en fagot); Charpentier requiem voor koor en orkest (al vol voor fagot); Händel op Terschelling; en Renaissancezomerweek voor zangers, instrumentalisten en dansers.
Kamermuziek Schubert octet (al vol voor klarinet en fagot); Kamermuziekdagen Utrecht met het Orion Ensemble (drie losse dagen); Het genie Dufay (twee losse dagen); Farinelli, instrumentale bewerkingen van barokopera’s; Nonet van Nino Rota (al vol voor dwarsfluit); en de KMC kamermuziekweken.

Speciaal voor blazers
Blazersensembleweekend (vol voor dwarsfluit); Beethoven eerste symfonie voor blazers; Dowland blokfluitweekend; Hongaarse en Slavische dansen voor blazers; Petite Suite van Debussy voor blazersensemble; Saxofoonkwartetten met het Aurelia Saxophone Quartet.

Anders
Yoga voor musici; blokfluitbouw; Alexandertechniek.

Music Mix
De drie vertrouwde Music Mix weekends kunnen uiteraard niet ontbreken in het aanbod. Op het programma onder anderen: filmmuziek, The American songbook en improvisatie in Balkan en klezmer. Helemaal nieuw is de Music Mix special met het Charivari Trio. Dit wereldmuziektrio geeft een lang weekend met spel, zang en dans, zoals het al jaren met succes in Zwitserland geeft.

Huismuziek
Vereniging Huismuziek biedt al sinds 1951 een gevarieerd cursusaanbod van jaarlijks 50 muziekcursussen voor jong en oud, beginners en gevorderden met klassieke muziek, oude muziek, wereldmuziek, lichte muziek en op maat gemaakte arrangementen door onze docenten. Geïnteresseerde musici kunnen lid worden en krijgen dan korting op de cursussen, toegang tot de spelerscontactbank, de muziekbibliotheek, de docentenbank en het prikbord. Verder brengt Huismuziek maandelijkse een elektronische nieuwsbrief uit, het E-news.

Kijk op de website voor een compleet overzicht van het programma.

Reacties zijn gesloten.