Nieuwe seizoensprogramma Huismuziek

Huismuziek presenteert u het nieuwe seizoensprogramma. Veel cursussen worden wegens succes herhaald, maar er staan ook nieuwe cursussen op het programma. De inschrijving start op 1 juni om 10.00 uur.

Korting!
Eerst een vrolijk bericht voor jongeren en cursisten die graag hun (klein)kinderen mee willen nemen: met ingang van het nieuwe seizoen krijgen musici tot en met 30 jaar 50% korting op alle cursussen (ook de bouwcursussen).

NIEUW!
In november zijn Nederlandse helden te gast: leden van Camerata Trajectina geven een cursusweekend rondom de Gouden Eeuw. Ook nieuw is een weekendcursus voor hoboïsten en fagottisten: Les hautbois du roi.
In seizoen 2012-2013 introduceerden we voor het eerst cursussen voor muziekdocenten en vakmusici. Dit seizoen herhalen we de drie cursussen: dirigeren, arrangeren (met een nieuwe docent: Willem van Merwijk) en wereldmuziek in de lespraktijk, maar er is ook een nieuwe aan het aanbod toegevoegd: instrumentale improvisatie.

Verder op het programma o.a.: een Schubertiade, kamermuziek voor blazers met Lars Wouters van den Oudenweijer, Rondo alla Turca van Mozart, Suites L ‘Arlésiennes en Carmen van Bizet voor blazersensemble, Nonet van Martinu, Gloria van Vivaldi, Requiem van Campra,  en Spaanse barok op Terschelling.

Kijk op de website voor een compleet overzicht van het programma.

Reacties zijn gesloten.