Online spreekuur speeltechniek met Mette Laugs

Zaterdag 20 juni – 10.30-11.30 uur

Aanmelden: uiterlijk donderdag 18 juni met een e-mail aan evenementen@fagotnetwerk.org, o.v.v. spreekuur speeltechniek

Stel op deze zaterdagochtend al je algemene of juist meer specifieke vragen over repertoire, speeltechnieken, studeertechnieken en andere fagot-kwesties aan Mette Laugs. In principe zal 15 minuten per persoon uitgetrokken worden, wat betekent dat er vier fagottisten ‘actief’ kunnen deelnemen. Echter is het zeker ook mogelijk alleen als ‘luisteraar’ bij deze sessie aanwezig te zijn, en zo toch ook ideeën op te kunnen doen en geïnspireerd te worden op basis van de onderwerpen die aan bod komen. Het speelniveau is niet belangrijk.

Mette Laugs
is jarenlang solofagottist van Het Gelders Orkest geweest en is nog altijd heel actief als uitvoerend fagottist in orkesten en ensembles. Daarnaast is zij als hoofdvakdocent fagot aan het conservatorium in Groningen verbonden, waar zij tevens de functie van coördinator binnen de masteropleiding bekleedt.

Praktische informatie
Wat: online workshops via het digitale platform Zoom, waarbij telkens een professionele musicus ingaat op een bepaald onderwerp.
Wanneer: zes keer op zaterdagochtend van 10.30-11.30 uur, om precies te zijn op: 20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 augustus, 15 augustus en 29 augustus.
Voor wie: voor fagottisten van elke leeftijd en ieder niveau: meld je gewoon aan als het onderwerp je interesseert!

Kosten:
deelname is kosteloos. Na afloop van de workshops is er echter de mogelijkheid tot het doen van een vrije gift.

Aanmelden
: meld je uiterlijk de donderdag vóór de betreffende zaterdag aan met een e-mail aan: evenementen@fagotnetwerk.org. Vermeld daarbij voor welke workshop(s) je je wilt aanmelden en wat je spelniveau is. Het is zeker mogelijk je voor meerdere workshops aan te melden: in principe is er geen limiet aan het aantal deelnemers per online activiteit. Voor aanvang van de betreffende workshop ontvang je een e-mail met de Zoom-link waarmee je aan de workshop kunt deelnemen.

Reacties zijn gesloten.