Oproep onderzoek klassieke musici

Hoe vind ik de klus en het werk waar ik zin in heb?

Aan alle klassieke musici in Nederland!

Voor veel musici is het lastig om een carriere op te bouwen. Wat is er nu nodig om plezierig werk te vinden als musicus? Daarnaar doe ik onderzoek vanuit Erasmus Universiteit Rotterdam. Inmiddels is al een aantal interviews afgenomen bij musici, conservatoria en Cultuur & Ondernemen. Op basis hiervan en van bestaand onderzoek wordt er vanaf 29 september een online enquête onder klassieke musici in Nederland gehouden. Dit is georganiseerd via de beroepsorganisaties (EPTA, KNTV, Hoorngenootschap, KVOK, etc.) die gelukkig allemaal hun medewerking verlenen. Het is niet gericht op studenten van conservatoria of amateurs.

Graag wil ik alle professionele klassieke musici in Nederland uitnodigen om deel te nemen aan dit onderzoek dat vanaf 29 september online gaat. Het internetadres is: http://inspanningsonderzoek.hanresearch.org

 De privacy is gewaarborgd doordat niet te zien is vanaf welk mailadres of door wie ingevuld wordt. Namen en adresgegevens worden niet gevraagd. Het resulterende onderzoeksrapport is over een half jaar beschikbaar voor iedereen en op te vragen via een mailtje naar Edward.Maatjes@kpnplanet.nl met als onderwerp ‘aanvraag onderzoeksrapport’.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank voor deelname!

Edward Maatjes MEd

 

Reacties zijn gesloten.