Pirate’s Dream zoekt muzikanten

Het tweede muziekproject van TAVENU/KAPH

De Koninklijke Muziekvereniging TAVENU/KAPH gaat het avontuurlijke muziekstuk Pirate’s Dream van Hayato Hirose uitvoeren tijdens het Nieuwjaarsconcert, zondagmiddag 12 januari 2014, onder leiding van dirigent Astrid Gorter.

Voor de uitvoering van dit werk is de vereniging op zoek naar muzikanten.

In dit boeiende werk creëert de componist de fantasiewereld van een piraat die droomt van een zeiltocht naar een schateiland. De muziek is opgedeeld in vier scènes: [1] introduction and departure; [2] banquet in the foreign land; [3] longing in the moonlight, [4] hurricane and treasure island. De vier scènes worden zonder onderbreking gespeeld. Pirate’s Dream bevat drama en avontuur; zowel muzikanten als toehoorders zullen er veel plezier aan beleven.

De componist
Hayato Hirose (1974) is een jonge Japanse componist, die een internationale carrière heeft opgebouwd. Hij heeft veel prijzen en onder­scheidingen ontvangen. Veel van zijn werken zijn gepubliceerd door grote uitgevers in Europa, de VS en Japan. Hij voltooide zijn studie aan The Boston Conservatory en genoot verder een opleiding aan The Tokyo Music & Media Arts Conservatory Shobi (Japan). Momenteel studeert hij aan het Lemmens Instituut in België bij Jan Van der Roost. Andere compositieleraren van Hirose zijn Piet Swerts, Andy Vores en Yoriaki Matsudaira. Hij is ook actief als koor- en orkestdirigent

Het projectorkest
TAVENU/KAPH is een harmonieorkest, en op zoek maar muzikanten die dit avontuurlijke werk mee willen instuderen en uitvoeren tijdens het concert. Naast Pirate´s Dream wordt een gevarieerd programma uitgevoerd met o.a.: Domus, Ministry of winds, Move to the groove, Tangled, Il meu iaio, A discovery fantasy, Petit serenade en Candyman.

Bespelers van fluit, piccolo, klarinet, basklarinet, hobo, fagot, saxofoon (alt/tenor), hoorn, trompet, trombone, bariton/euphonium, bastuba of slagwerk worden opgeroepen mee te doen.

Tijd en plaats
De repetities starten maandag 11 november en vervolgens iedere maandagavond in de eigen verenigingsruimte, Dr. Jan van Breemenstraat 1 in Amsterdam (De Baarsjes).
Het concert is op zondagmiddag 12 januari 2014, de generale repetitie op 9 januari.
In totaal kunnen 2 repetities gemist worden.

Muzikanten die mee willen doen met dit unieke project zijn van harte welkom!

Niveau-indicatie: B-niveau. Bij twijfel gewoon contact opnemen met secretaris of dirigent. Meld je vooraf aan bij het secretariaat.

Contact en informatie
Secretaris: Chris Wanders, 020 610 24 17, info@tavenukaph.nl. Website: www.tavenukaph.nl.
Dirigent: Astrid Gorter, dirigent@tavenukaph.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.