Online workshop Rieten bijwerken en weloverwogen rietenkeuze met Freek Sluijs

Zaterdag 1 augustus – 10.30-11.30 uur – Rieten bijwerken en weloverwogen rietenkeuze met Freek Sluijs
Aanmelden: uiterlijk donderdag 30 juli met een e-mail aan evenementen@fagotnetwerk.org, o.v.v. workshop rieten

Je riet begint af te takelen: het bekende en gevreesde euvel…Wat kun je zélf doen om ervoor te zorgen dat je riet toch nog iets langer mee kan? Of dat het in ieder geval weer beter aanspreekt, beter trilt, beter klinkt… Freek Sluijs zal je van tips voorzien voor het bijwerken van rieten om ze beter speelbaar te maken of zo mogelijk zelfs nog een tweede leven te geven. Ook zal Freek vragen beantwoorden over het kiezen van rieten: hoe weet je welke lengte, dikte, houtsoort of welk model je het beste kunt gebruiken (bij het zelf rieten maken) of kunt bestellen (bij het zelf rieten kopen)? Kortom: maak vooral van de gelegenheid gebruik om via deze weg al je vragen over rieten te stellen.

Freek Sluijs
is fagottist in het Radio Filharmonisch Orkest. Behalve op zijn moderne fagot speelt hij ook op verschillende historische fagotten.

Praktische informatie
Wat: online workshops via het digitale platform Zoom, waarbij telkens een professionele musicus ingaat op een bepaald onderwerp.
Wanneer: zes keer op zaterdagochtend van 10.30-11.30 uur, om precies te zijn op: 20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 augustus, 15 augustus en 29 augustus.
Voor wie: voor fagottisten van elke leeftijd en ieder niveau: meld je gewoon aan als het onderwerp je interesseert!

Kosten:
deelname is kosteloos. Na afloop van de workshops is er echter de mogelijkheid tot het doen van een vrije gift.

Aanmelden
: meld je uiterlijk de donderdag vóór de betreffende zaterdag aan met een e-mail aan: evenementen@fagotnetwerk.org. Vermeld daarbij voor welke workshop(s) je je wilt aanmelden en wat je spelniveau is. Het is zeker mogelijk je voor meerdere workshops aan te melden: in principe is er geen limiet aan het aantal deelnemers per online activiteit. Voor aanvang van de betreffende workshop ontvang je een e-mail met de Zoom-link waarmee je aan de workshop kunt deelnemen.

Reacties zijn gesloten.