Solo met Phion

Thuis als solist meespelen met Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel? Het kan! Bij Solo met Phion word je als muzikant ingewijd in de geheimen van de allermooiste orkestsolo’s uit het klassieke repertoire.

Aanmelden kan via PHION!

Fagot en saxofoon – Moessorgski ‘Het oude kasteel’ uit Schilderijententoonstelling

Praktische informatie

Voor wie: alle muzikanten die een van bovenstaande instrumenten bespelen. Je bent natuurlijk ook vrij om te neuzen tussen de andere stukken voor andere instrumenten als deze in jouw transpositie staat.

Dit krijg je  na aanmelding: de bladmuziek, linkjes naar de audio-opnames én een persoonlijke tutorial van een van onze musiciWant, hoe kun je je het beste voorbereiden op de solo? Welke technische aspecten zijn belangrijk en kun je met deze tips extra oefenen? Met alle tools kun je thuis uiteindelijk schitteren in samenspel met Phion.

Kosten: deelname is gratis. Mocht je ons toch financieel willen ondersteunen dan kan je hier een eenmalige donatie doen aan het orkest.

Deelname is geheel vrijblijvend. PHION wil jou graag stimuleren om thuis je instrument weer uit de koffer te pakken door dit stuk te studeren en mee te spelen met hun opname! Je kan dus geheel in je eigen tempo aan de slag. Als je het leuk vindt, mag je hun natuurlijk filmpjes en foto’s van het proces sturen. Je maakt dan ook nog eens kans op concertkaarten!

Reacties zijn gesloten.